Menu

Rockline 2016

RockLINE 2016
––––––––––
Intrare Libera! 

 

Locatie!

 

Dupa un an de discutii, pregatiri, organizare si putin stress, am pus la punct toate aspectele celei de-a doua editii a festivalului RockLINE. Anul acesta am convins trei trupe si multi oameni faini sa ni se alature. Acum ca avem totul pus la punct, putem anunta oficial desfasuratorul evenimentului.

Totul o sa inceapa vineri, 24 Iunie pe la ora amiezii. Ne vom intalni toti pe Platoul Bucegi din Anina unde ne vom acomoda unii cu altii. Pana la venirea serii va invitam sa ne luam doza de adrenalina in „Padurice”, un loc umbrit plin de copaci, tiroliene, linii de slackline, si pendulum jump. Odata ce se lasa seara vom da din cap pe piesele celor de la The Case si Melting Dice. Dupa concert aprindem un foc de tabara si facem un after party ca pe munte, cu chitari reci si beri si mai reci.

A doua zi, dupa ce ne bem cafelele ne vom intoarce in „Padurice” unde o luam de la capat cu adrenalina. Cine nu a apucat sa se bucure de tot ce avem de oferit vineri, saiu cine a fost prea fricos sa incerce Pendulum Jump, mai are o sansa sambata. La fel ca in ziua precedenta, dupa lasarea serii ne intoarcem in fata scenei pentru un concert ceva mai hardcore sustinut de Motherfucking TRUDA. Daca mai aveti putere si chef de distractie, mai punem de un after party in jurul focului.

Oficial, festivalul se termina duminica dimineata dupa cafea, dar noi vom ramane duminica sa facem curat in urma noastra, sa strangem toate echipamentele si sa stam chill. Sunteti bine-veniti sa stati chill cu noi!

Ne vedem vineri!
Rock On!

Asociatia Adrenaline

The Case_______________________________________Melting Dice

 

 


____________TRUDA____________


 

 

 

RockLINE 2015